Ons Eetcafé

Ons Eetcafé in de zomer

Eetcafe 17 augustus, opgave van 8 - 12 augustus

In Leersum genieten we van de zomer. Het is een komen en gaan van vakantiegasten in onze mooie bosrijke omgeving. Verenigingen hebben vaak in deze periode een rustige agenda. Maar soms is het ook wel een eenzame periode, als buren en familie op vakantie gaan. En zelf op vakantie er niet meer in zit, door verschillende oorzaken. Het kan stil zijn in huis. En het is juist zo gezellig om anderen te spreken, samen een maaltijd te gebruiken!

In de zomermaanden gaat het Eetcafe van de gezamenlijke kerken juist door. Op woensdag 17 augustus verwelkomen wij onze gasten graag in de Andrieshof, Engelberg 15a. Er wordt voor een 3 gangenmaaltijd gezorgd voor een prijs van 5 Euro. Dit is inclusief een drankje, koffie en/of thee. Vanaf 17.30 uur bent u van harte welkom. Om 18.00 uur willen we graag met de maaltijd beginnen.

Opgeven kan in de periode van 8 - 12 augustus op het telefoonnummer 06 4635 1528 of per email: info@onseetcafe.nl (let op: dit is een gewijzigd emailadres!). Vermeld duidelijk uw naam en telefoonnummer, waarop u teruggebeld kan worden bij onduidelijkheden. 

Kent u een buurvrouw in de straat die misschien ook een verzetje kan gebruiken? Of een familielid dat recent alleen is komen te staan? Het kan best moeilijk zijn om dan 'nieuwe' dingen te ondernemen. Misschien kunt u net het zetje geven om samen naar het Eetcafe te komen, we zien graag nieuwe gezichten! 

Wij zien u graag op woensdag 17 augustus! 

Hopelijk tot ziens, 
werkgroep Eetcafe
Nelly, Lieneke, Frans en Jacqueline  


 
terug

Volg de Johanneskerk

     Kerkdiensten en Liturgie


Johanneskerk en coronaregels


Privacyverklaring


Links