De vernieuwde Johanneskerk

26 en 27 augustus  -  vooraankondiging ‘De vernieuwde Johanneskerk’

Zaterdag 26 augustus  -  Open Kerkdag
De kerkenraad nodigt u allen uit om op zaterdag 26 augustus de Open Kerkdag te bezoeken. Op deze dag van 11.00 -16.00 uur zullen verschillende activiteiten plaatsvinden.
Om 11 uur zal Arend Altena de Open Kerkdag openen en geeft daarna een rondleiding door de kerkzaal, de ontmoetingsruimte en de achterzaal.
Om 11.30 uur wordt de fototentoonstelling (B)Uit-en-thuis  door Hanny van Schaik geopend, namens KIJK (Kunst in Johannes Kerk). Exposanten zijn Evelyn Noltus, Hans Neecke, Lennart Heuvelman en Wim Keetbaas. Tijdens de rondwandeling kunt u luisteren naar Aria en enkele variaties uit Bachs Goldberg-Variationen, uitgevoerd door Jan Spoel op de nieuwe vleugel.

Om 12.00 uur geeft Ward Logtenberg een rondleiding in de Johanneshof.
Om 13.30 uur geeft Arend Altena opnieuw een rondleiding in de kerk. Corrie Bruinzeel speelt op de vleugel. Corrie heeft in de jaren 90 een aantal keren Hans Zomer begeleid.
Om 14.30 uur is er een 2e  rondleiding in de Johanneshof.
Bekijk de foto's van de verbouwing.

Op zondag 27 augustus vieren we de officiële ingebruikname van de vernieuwde Johanneskerk. Ook voor deze viering bent u van harte uitgenodigd. Op deze zondag zal ook aandacht besteed worden aan het nieuwe programma dat opgesteld is door de commissie Ontmoeten&Verdiepen. Als thema voor 2023/2024 is gekozen ‘Ga mee!’.

Na de viering is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten tijdens de koffie en een drankje plus……
Arend Altena, voorzitter kerkenraad
Hilje Logenberg van der Grient, scriba

terug